home
PRIVACYBELEID Bijgewerkt op24 mei 2018 De gegevensbeschermingswet in Nederland is: Algemene verordening gegevensbescherming (EU) 2016/679 BELANGRIJK: DOOR HET VERSTREKKEN VAN PERSOONSGEGEVENS STEM JE ER UITDRUKKELIJK IN TOE DAT ALLE PERSOONSGEGEVENS DIE JE VERSTREKT DOOR ONS KUNNEN WORDEN VERWERKT OP DE WIJZE EN VOOR HET DOEL ZOALS OMSCHREVEN IN DIT PRIVACYBELEID EN IN OVEREENSTEMMING MET DE GELDENDE WET- EN REGELGEVING INZAKE PERSOONSGEGEVENS. RESPECT VOOR UW PRIVACY We zetten ons in om je privacy te respecteren en te beschermen. In dit beleid wordt uiteengezet op welke grond de persoonsgegevens die we van je verzamelen of die je aan ons verstrekt worden verwerkt. Je kunt ervoor kiezen informatie aan ons te verstrekken die als persoonsgegevens wordt beschouwd. De term ‘persoonsgegevens’ zoals gebruikt in dit beleid heeft betrekking op informatie die wij verzamelen. WELKE PERSOONLIJKE GEGEVENS VERZAMELEN WE? We bewaren je naam, functie, e-mailadres, vestiging- en/of postadres, telefoonnummer. We kunnen ook feedback, opmerkingen en vragen verzamelen die we van je hebben ontvangen via service- of verkoop gerelateerde communicatie en activiteiten, zoals telefoongesprekken, documenten, contact formulieren, chats en e-mails. 

Wij zullen je persoonsgegevens niet verkopen of openbaar maken aan derden.

   WAAROM VERZAMELEN WE PERSOONLIJKE GEGEVENS? We verzamelen en gebruiken persoonlijke gegevens voornamelijk voor de uitvoering van directe verkoop, direct marketing en klantenservice. We verzamelen ook gegevens over leveranciers. De door jouw verstrekte gegevens kunnen worden gebruikt ten behoeve van het volgende: om je informatie te verstrekken over onze werkwijze en producten voor de uitvoering van directe-verkoopactiviteiten wanneer er een rechtmatig en wederzijds belang is om je een verkoop-offerte of factuur toe te sturen om bestellingen af te leveren op een door jou opgegeven adres HOE LANG BEWAREN WE JOUW PERSOONLIJKE GEGEVENS? We bewaren je persoonsgegevens alleen voor de duur die redelijkerwijs noodzakelijk is voor de verwezenlijking van het doel waarvoor ze zijn verzameld of om te voldoen aan een toepasselijke wettelijke rapportageplicht of vereisten op het gebied van bewaartermijnen van documenten.

WEBSITE & DOMEIN  - huyskens.nl

De website “https://huyskens.nl” is eigendom van “HUYSKENS BREDA vof”. Hosting is geregeld met het Nederlandse bedrijf Hosting2Go BV”. Alle  verbindingen met het domein “huyskens.nl” zijn versleuteld met een geldig SSL-certificaat. Het domein wordt gehost vanuit een datacenter in Nederland. COOKIES, ANALYTICS EN IP-ADRESSEN De website plaatst geen cookies en wij gebruiken geen analytics. Wij volgen of profileren je dus niet. Je IP-adres is voor ons alleen zichtbaar zodra je het online contactformulier verstuurd, met als doel om spam en misbruik te bestrijden.   EXTERNE DIENSTVERLENERS Alle verwerkers van persoonsgegevens en derden die we betrekken bij de verwerking van je persoonsgegevens zijn verplicht de vertrouwelijkheid van jou gegevens te respecteren.  We werken samen met “PERFECTVIEW CRM”, een zelfstandig Nederlandse organisatie. ‘’PERFECTVIEW” is een veilig ‘in-de-Cloud’ platform. Alle informatie wordt bewaard op servers in Nederland die met de hoogste prioriteit en zwaarste firewalls worden beveiligd. Wij adviseren dat je het privacybeleid van deze partij leest op:https://www.perfectviewcrm.nl/over-ons/support/voorwaarden/ Voor verzendingen van brief- en pakketpost gebruiken wij PostNL. Het privacybeleid van PostNL kan je hier lezen: https://www.postnl.nl/privacy-verklaring/ Het kan ook zijn dat we in het incassotraject je gegevens bijvoorbeeld delen met het incassobureau. CONTACT OPNEMEN MET DE BEHEERDER VAN JOUW GEGEVENS Je hebt het recht te vragen om toegang, correctie, verwijdering of het beperken van de verwerking van je persoonsgegevens die door “HUYSKENS BREDA vof” bewaard worden. Je mag te allen tijde je toestemming intrekken wat betreft een bepaald toekomstig gebruik van je persoonsgegevens. Indien gewenst, kan je hierover per e-mail contact opnemen met onze functionaris voor gegevensbescherming:  privacy@huyskens.nl WIJZIGING VAN DIT PRIVACYBELEID HUYSKENS BREDA vof” behoudt zich het recht voor dit privacybeleid op elk moment te wijzigen. De geldende versie is altijd beschikbaar op onze website. We verzoeken je dit privacy beleidregelmatig te controleren om er zeker van te zijn dat je tevreden bent met eventuele wijzigingen.
· · · ·
HUYSKENS BREDA 2018      PRIVACY